Domov > Storitve > Oblikovanje telesa

Oblikovanje telesa

Strojna limfna drenaža

Limfna drenaža pospeši proces izločanja toksinov iz telesa. Nemoteno delovanje limfnega sistema je pomembno za pravilno delovanje organizma. Zelo učinkovit tretma za odpravo celulita in dobra preventiva oteklih nog in krčnih žil. Njena učinkovitost se je pokazala tudi pri razstrupljanju telesa

Kriolipoliza

Je postopek, s katerim dosežemo, da na izbranem področju obdelave maščobne celice zamrznejo, razpadejo in se preko limfnega sistema izločijo iz telesa. Primerna je za vse, ki ne morejo odpraviti tega z vadbo ali zdravo prehrano.

2v1 Maderoterapija

2v1 ker gre za Maderoterapijo, torej masažo z lesenimi pripomočki kot tudi za manualno stimuliranje limfnih vozlov. Vezivno tkivo - fascija z masažo in raztezanjem postane bolj tekoča in mehka, kar jo naredi bolj prožno in prilagodljivo, videz pomarančne kože se izboljša. Z različnimi metodami razbijamo maščobne celice, ki so se prepletle v skupke. Iz maščobne celice se sprosti maščoba, ki jo dreniramo v krvni in limfni obtok. V krvnem obtoku se porabi za delovanje telesa, za energijo. V limfnem obtoku se izloči iz telesa.

Perfect body shape

Perfect body shape je masažna tehnika brazilske limfne drenaže, ki se izvaja z rokami, kjer so dodani posebni masažni gibi, ki pomagajo pri aktivaciji tankega in debelega črevesja ter vzpodbujanju delovanja jeter in vranice, kateri so glavni organi, ki pomagajo pri razstrupljanju telesa.

three horizontal lines
SI
IT
maps pin black
tel icon
facebook logo
angle circle arrow up icon
close line icon

Sproščanje

Klemen Medeot

+386 30 644 453

close line icon

Oblikovanje telesa

Maja Kragelj

+386 30 644 453