DVM
Dotik Večne Mladosti

Kriolipoliza

Kaj je kriolipoliza in komu je namenjena?

Kriolipoliza je sodobna estetska tehnologija, namenjena neinvazivnemu odstranjevanju trdovratnih maščobnih oblog. Postopek je sestavljen iz hlajenja in vakuuma, na ta način zamrznemo maščobne celice. Odstranjujejmo maščobe na rokah, trebuhu, pasu, stegnih in bokih. Postopek kriolipolize je popolnoma varen. Primerna je za osebe, ki jih motijo predvsem trdovratne lokalizirane maščobne obloge.

Kaj dosežemo?

Z metodo dosežemo, da na izbranem področju obdelave maščobne celice zamrznejo, razpadejo in se preko limfnega sistema izločijo iz telesa. Ko se začne ohlajanje začnejo trigliceridi v maščobnih celicah reagirati, začne se proces razkroja, ta pa pripelje do zmanjševanja maščobne plasti. Razpadle maščobne celice se preko limfnega sistema po naravni poti začnejo izločati iz telesa. Je učinkovita zamenjava liposukcije.

Kdaj so vidni prvi rezultati?

S kriolipolizo dosežemo približno 20% zmanjšanja maščobnih celic že po enem tretmaju. Prvi rezultati so vidni nekje po 2 tednih, v celoti pa vidimo rezultat nekje 90 dni po terapiji. Na obravnavanem predelu tako opazimo nekje 10-20% zmanjšanje maščobnega tkiva. Obdelane maščobne celice so tako trajno odstranjene iz telesa. Rezultat je trajen, za dosego rezultatov pa je potrebnih 1-6 tretmajev.

Kontraindikacije:

- nosečnost,
- dojenje,
- diabetes,
- obolenja ledvic in jeter,
- srčni spodbujevalniki,
- kardio vaskularna obolenja,
- rakava obolenja,
- dermatitis

*V primeru dvoma ali je terapija za vas primerna, se pred postopkom posvetujte s terapevti ali osebnim zdravnikom.

Dotik večne mladosti
Copyright 2020 Ivan Žagar. All rights reserved