DVM
Dotik Večne Mladosti

Oblikovanje telesa

STROJNA LIMFNA DRENAŽA

Limfna drenaža pospeši proces izločanja toksinov iz telesa. Nemoteno delovanje limfnega sistema je pomembno za pravilno delovanje organizma. Zelo učinkovit tretma za odpravo celulita in dobra preventiva oteklih nog in krčnih žil. Njena učinkovitost se je pokazala tudi pri razstrupljanju telesa

Več o tem

KRIOLIPOLIZA

Je postopek, s katerim dosežemo, da na izbranem področju obdelave maščobne celice zamrznejo, razpadejo in se preko limfnega sistema izločijo iz telesa. Primerna je za vse, ki ne morejo odpraviti tega z vadbo ali zdravo prehrano.

Več o tem

RADIOFREKVENCA

S toploto, ki jo dosežemo povzročimo vazodiletacijo, pospeši se metabolizem, poveča mišični tonus, razteza tkivo ter aktivira fibroblaste in tvorbo novega kolagena. Kožo pomladi, zato jo imenujemo tudi nekirurški lifting.

Več o tem

VAKUUM

Izboljša prepustnost kapilar, popravi se struktura kolagenskih in elastičnih vlaken, hkrati pa se izboljša tonus mišic. Koža pride bolj gladka, bolj čvrsta in napeta. Izboljša se videz pomarančne kože

Več o tem

BRAZILSKA MADEROTERAPIJA

Brazilska maderoterapija po Perfect body metodi s posebnimi lesenimi skodelicami, je 6 x bolj učinkovita od navadne maderoterapije. Uporablja se poseben set valčkov in dve skodelici naenkrat, zato so rezultati še hitrejši.

Več o tem

PERFECT BODY SHAPE

Perfect body shape je masažna tehnika brazilske limfne drenaže, ki se izvaja z rokami. Ta oblika masaže je zelo učinkovita za stimulacijo limfnih tekočin in kot pomoč pri razstrupljanju telesa, podporo imunskemu sistemu in za oblikovanje telesa.

Več o tem
Dotik večne mladosti
Copyright 2020 Ivan Žagar. All rights reserved